Menu

Diensten

Voor de continuïteit van uw organisatie is het noodzakelijk dat (potentiële) klanten, medewerkers en belanghouders weten wie u bent en waarvoor u staat. Bekendheid en transparantie, op basis van een duidelijke en onderscheidende positionering, zorgen voor vertrouwen. Dat geldt ook bij de totstandkoming van projecten. Kortom, zorg voor een permanente dialoog met iedereen die van belang is voor het succes van uw organisatie of project. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een strategie en de uitvoering daarvan. We doen dat op interimbasis, als project- of procesbegeleider of door middel van een advies.

Lees meer

Werkwijze

De werkwijze van Wim Sterks Communicatie is in feite in één woord te vatten: samenwerken. Communicatie is mensenwerk en staat of valt met vertrouwen. De beste resultaten bereik je samen.

Dat geldt in de eerste plaats voor de samenwerking met u als opdrachtgever. U weet wat u wilt, u kent de markt en bent inhoudelijk deskundig. Die deskundigheid combineer ik graag met mijn communicatieprofessionaliteit. 

Lees meer

Opdrachtgevers

Wim Sterks biedt oplossingen voor vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie bij zowel commerciële bedrijven als non-profit organisaties. Met de unieke werkwijze is Wim Sterks er van overtuigd dat bij iedere opdrachtgever de gewenste doelstelling wordt behaald. 

Lees meer

Publicaties

Wim Sterks publiceert regelmatig. Publicaties voor verschillende opdrachtgevers maar uiteraard ook zijn eigen blogposts. U kunt hieronder kiezen tussen de blogs en de artikelen die in opdracht zijn geschreven.

Lees meer